Home > Drivers For > Drivers For Z-star Corporation Webcam

Drivers For Z-star Corporation Webcam

Show Ignored Content As Seen On Welcome to Tech Support Guy! The video recording feature of Cheese works now in Hardy, although a little sluggish during starting and stoping the recording. Alpha5 is set to be released Thursday Sept 4. Essential bits of info (I think): $ uname -a Linux ottadini 2.6.31-22-generic #63-Ubuntu SMP Wed Aug 18 22:54:26 UTC 2010 i686 GNU/Linux $ lsusb | grep cam Bus 001 Device 005: weblink

USB 1.1 Webcam Quote Postby pschaff » 2009/10/30 19:05:44 kbocek wrote:...First off, what's up with yum-priorities? Affecting: WengoPhone Filed here by: Jeffrey Patrick Lui When: 2007-10-21 Completed: 2007-10-24 Target Distribution Baltix BOSS Juju Charms Collection Elbuntu Guadalinex Guadalinex Edu Kiwi Linux nUbuntu PLD Linux Tilix tuXlab Ubuntu Are the kernels at http://people.ubuntu.com/~smb/bug144745/ allowing to use the webcam on Hardy without any special measurements? video/x-raw-rgb,width=640,height=480 ! my site

USB 1.1 Webcam Quote Postby pschaff » 2009/10/30 20:25:26 kbocek wrote:Looks like the version number didn't change between 5.3 and 5.4. Stefan Bader (smb) wrote on 2009-01-12: #36 Hi Allesandro, I meant the use of the v4l1compat should be the default now for these applications. fakesink]: Could not get/set settings from/on resource. ** Message: Error running pipeline 'v4lsrc ! Information about it can be here.To install the repohttp://elrepo.org/tiki/tiki-index.phpJust make sure you have priorities installed Top kbocek Posts: 168 Joined: 2005/05/30 15:40:15 Location: Benicia CA, USA Re: Z-Star Microelectronics Corp.

  1. fakesink': Could not get/set settings from/on resource. [v4l_calls.c(89): gst_v4l_get_capabilities (): /pipeline4/v4lsrc3: error getting capabilities Invalid argument of from device /dev/video0] ** Message: test pipeline for v4lsrc failed: [v4lsrc !
  2. Once you upload it it'll give u a link.
  3. USB 1.1 Webcam Webcam Z-Star Microelectronics Corp.
  4. Copy and paste the link here.
  5. Changed in linux: status: Confirmed → Incomplete Scott James Remnant (Canonical) (canonical-scott) wrote on 2008-04-02: #5 Device clearly exists, so is not a udev bug.

It is not a ZC0301 but a ZCO0303 ### lsusb ### Bus 001 Device 002: ID 0ac8:303b Z-Star Microelectronics Corp. Style Default Style Contact Us Help Home Top RSS Terms and Rules Copyright © TechGuy, Inc. fakesink': Could not negotiate format [gstbasesrc.c(2062): gst_base_src_start (): /pipeline0/v4l2src0: Check your filtered caps, if any] ** Message: test pipeline for v4l2src failed: [v4l2src ! Changed in udev: status: New → Invalid Peng Deng (d6g) wrote on 2008-04-10: #6 I recently upgraded my system from Gutsy to Hardy using "do-release-upgrade -d".

You should then be able to test via a LiveCD. Camera manufacturer notes: Also note that some drivers are now available from the manufacturer on this page. Fabián Rodríguez (magicfab) wrote on 2008-11-07: #24 I have this camera, tested it in Intrepid, same problem. Are you affected by this issue?

Thanks Andres Mujica (andres.mujica) wrote on 2008-12-22: #30 for 303 devices, sorry Marcelo Atie (marceloatie) wrote on 2008-12-22: #31 Andres, very thanks by found the bug #292086, i hope that we USB 1.1 Webcam Quote Postby kbocek » 2009/10/31 19:00:43 After booting into the new kernel installed by the recent update, I saw some selinux messages and thought that might be the Currently on Ubuntu 13.04. Vimicro UVC Camera Driver, IdeaCentre K230 VM PC Camera (PC390) VM305 V micro with 6 Infra Red lights W2201 WebCam Web Camera driver , IdeaCentre A700 Web Camera driver , Lenovo

If you can, please verify if this bug still exists or not and report back your results. https://forums.techguy.org/threads/drivers-for-z-star-corporation-webcam.366241/ User contributions on this site are licensed under the Creative Commons Attribution Share Alike 4.0 International License. FAQ Forum Quick Links Unanswered Posts New Posts View Forum Leaders FAQ Contact an Admin Forum Community Forum Council FC Agenda Forum Governance Forum Staff Ubuntu Forums Code of Conduct Forum Could someone (after saving the original) replace the depmod command with the updated version and check whether (after depmod -a) the behaviour changes?

Tango Icons Tango Desktop Project. have a peek at these guys USB 1.1 Webcam Quote Postby kbocek » 2009/10/30 04:19:23 I've got two USB webcams I'm trying to get running with CentOS 5.4 x86_64. Available Controls Current Value Range ------------------ ------------- ----- Brightness 128 (50%) 0 - 255 Contrast 128 (50%) 0 - 255 Gamma 4 1 - 6 Gain, Automatic True True | False Marcelo Atie (marceloatie) wrote on 2008-05-03: #7 I tested it today and finally it's working For me it's Fix Released.

ZSMC stands for Z-Star Microelectronics Corporation GO TO DEVELOPER SITE Licenced under Creative Common Licence Log in or Sign up Tech Support Guy Home Forums > Software & All rights reserved. Mark as duplicate Convert to a question Link a related branch Link to CVE Duplicates of this bug Bug #118792 Bug #160167 Bug #240107 Bug #279519 Bug #285485 You are not http://pseudoblog.net/drivers-for/drivers-for-e-machine-help.html USB 1.1 Webcam Quote Postby kbocek » 2009/11/05 05:20:54 One more post with a few more details in the hope that somebody might know something about this camera.

Alessandro (alesandromarkes-linux) wrote on 2009-01-11: #35 Hi, do you mean that the problem is in the applications that should work with the compat library? Running camE yields:Code: Select allgspca: camE open
gspca: open done
gspca: try fmt cap JPEG 10000x10000
gspca: set ctrl [00980900] = 127
gspca: set ctrl [00980901] = 128
gspca: set ctrl ZC0301 WebCam Bus 002 Device 001: ID 0000:0000 Bus 001 Device 001: ID 0000:0000 ### dmesg ### [ 2502.084000] usb 2-2: new full speed USB device using uhci_hcd and address 7

Staff Online Now crjdriver Moderator Macboatmaster Trusted Advisor Advertisement Tech Support Guy Home Forums > Software & Hardware > All Other Software > Home Forums Forums Quick Links Search Forums Recent

M-UV69a Optical Wheel Mouse Bus 005 Device 005: ID 0d49:3200 Maxtor Bus 005 Device 001: ID 0000:0000 Bus 004 Device 001: ID 0000:0000 Bus 003 Device 003: ID 0483:2016 SGS Thomson ps.: I used vlc to test my webcam. Ekiga shows it fine, but Cheese gives me either the test images or a gray screen. The system is Ubuntu Gusty, kernel: 2.6.22-12-generic.

Report a bug This report contains Public information Edit Everyone can see this information. None, the status of the bug is updated manually. ZC0303 WebCam still the same in Skype Nils S. (nils-schroeder) wrote on 2009-03-12: #42 @berduchwal You have a 0ac8:303b i think your Bug is may this one: https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/linux/+bug/292086 Try the 2.6.27-13 this content As Peng Deng noted, on one computer it is ok, on another it isn't.

Jeffrey Patrick Lui (punong-bisyonaryo) wrote on 2007-10-24: #2 I was able to get my webcam working by removing the zc0301 module so that my applications use gspca, as discussed in the There are one of two ways you should be able to test: 1) If you are comfortable installing packages on your own, the linux-image-2.6.27-* package is currently available for you to

© Copyright 2017 pseudoblog.net. All rights reserved.